Οι songwriters του νέου τραγουδιού των One Direction «Steal My Girl», αποκαλύπτουν τη πραγματική σημασία των στίχων.

Όπως γνωρίζουν και οι πέτρες οι One Direction επέστρεψαν με το νέο τους τραγούδι «Steal My Girl» και σύντομα θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο άλμπουμ τους «Four».

O Julian Bunetta, ένας από τους songwriter που βοήθησαν τους 1D να ετοιμάσουν το νέο τους single (και άλλες επιτυχίες όπως το «Best song ever» και «You and I»), μίλησε για τη πραγματική σημασία των στίχων.

«Το κείμενο μπορεί να διαβαστεί κυρίως σε δύο επίπεδα. Στο ένα τα παιδιά μιλάνε γενικά και για τους fans τους, το άλλο αναφέρεται στους ανθρώπους που είναι μέρος της ζωής του και αυτό ήταν πολύ σκόπιμο. Το κείμενο βασίζεται στις εμπειρίες που όλοι ζούμε. Βάλτε έξι παιδιά σε ένα δωμάτιο που ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει να είσαι ερωτευμένος και γνωρίζουν τη ζήλια. Μερικοί είναι καλύτεροι από τους άλλους να τη κρύβουν, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να κάποιος να δοκιμάσει να πάει με το κορίτσι του.»

Ο Julian εμβαθύνει την έννοια της ζήλιας.

«Το τραγούδι μιλάει για το πόσο είναι ωραίο να είσαι με το άτομα που αγαπάς. Αν έχει κάτι θαυμάσιο, θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα προσπαθήσει να στο κλέψει. Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι το κείμενο μιλάει επίσης το fanbase, διότι υπάρχουν και άλλα γκρουπ που θα μπορούσαν να «κλέψουν» τους fans των 1D… όπως είπα, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ερμηνείας»

Ο Julian επίσης απάντησε στις κατηγορίες περί λογοκλοπής. Η εισαγωγή του «Steal My Girl» πραγματικά θυμίζει ένα άλλο τραγούδι. Το Faithfully των Journey (για να μην αναφέρουμε ότι στην διαμάχη προστίθενται και η Hayley Williams των Paramore και ο φίλος της Chad Gilbert).

«Όταν καθίσαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε στο πιάνο για να γράψουμε το τραγούδι, κανείς στο κεφάλι του δεν είχε καμία αναφορά στα προηγούμενα κομμάτια. Μετά διάβασε τα σχόλια για τη λογοκλοπή. Στην τελική το κείμενο και η μελωδία δεν έχουν να κάνουν με κανένα άλλο τραγούδι που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα. Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «Τα μεγάλα μυαλά σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο». Μερικές φορές ο κόσμος γράφει τα πράγματα κάτω από την ίδια έμπνευση και το ίδιο μήκος κύματος, έτσι μπορεί να προκύψει κάτι παρόμοιο. Αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας.»

Για τους fans που αναμένουν το νέο άλμπουμ, ας κάνουν λίγη υπομονή. 45 ημέρες ακόμα έως τις 17 Νοεμβρίου!

Αφήστε το σχόλιό σας