Δημιουργική περίοδος για τους One Direction που δεν σταματάνε στην επιτυχία του «Steal My Girl».

Αφού κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Steal My Girl«, οι One Direction ανακοίνωσαν πως το νέο single από το άλμπουμ «Four» θα είναι το «Night Changes» (και τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ έχουν ήδη ξεκινήσει…).

Ο songwriter που βοήθησε τους Harry, Niall, Liam, Louis και Zayn στο γράψιμο του τραγουδιού, Jamie Scott, είπε πως γεννήθηκε η ιδέα του τίτλου

Το στούντιο είναι στο σπίτι μου, έτσι βρεθήκαμε εκεί, Τα αγόρια ηχογραφούσαν για πολλά συνεχόμενα βράδια. Ένα βράδυ γύρισα στο στούντιο και τρία τραγούδια που πίστευα πως ήταν φανταστικά ήταν ριζικά αλλαγμένα.

Ο Scott δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με τις αλλαγές που έγιναν και ένας καυγάς ξέσπασε, αλλά στο τέλος το περιστατικό έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι και ο τίτλος του τραγουδιού «Night Changes» είναι ένας φόρος τιμής στο περιστατικό (αν και οι στίχοι του τραγουδιού δεν έχουν να κάνουν με το τι είπαν τα αγόρια με τον Scott εκείνο το βράδυ).

Οι στίχοι του τραγουδιού δεν έχουν να κάνουν με το περιστατικό, αλλά ο τίτλο είναι εμπνευσμένος από αυτό. Έτσι, στο τέλος όλα τα επεξεργαστεί και συν ότι πήραμε ένα σπουδαίο τίτλο για ένα τραγούδι.

Αφήστε το σχόλιό σας