Έχουν περάσει εφτά χρόνια από το σχηματισμό των One Direction και κοινή επιθυμία όλων είναι η επανασύνδεση μετά την παύση.

Το κοινό των One Direction γιορτάζει τα εφτά χρόνια του αγαπημένου συγκροτήματός του και ο Louis Tomlinson επιδιώκει μελλοντική συνάντηση της ομάδας.

Την Κυριακή 23 Ιουλίου, τα μέλη της τρέχουσας σύνθεσης των «1D» χρησιμοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους, επειδή ακριβώς πριν από εφτά χρόνια, το 2010, σχηματίστηκε το γκρουπ στο βρετανικό «X Factor».

Την ιστορία μετά το show τη γνωρίζουν όλοι: Πολλές επιτυχίες, άλμπουμ και singles με κορυφαίες πωλήσεις, μεγάλες πωλήσεις και μία πιστή λεγεώνα οπαδών να τους ακολουθεί.«

«7 χρόνια. Uaaauuu! Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Αλλάξετε όλοι τις ζωές μας», έγραψε ο Niall Horan.

«Wow! Είχαμε ένα απίστευτο ταξίδι. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους fans που είναι παρόντες, με εμπνέετε καθημερινά», σχολίασε ο Liam Payne.

«Wow πώς έχει περάσει ο καιρός! Όλη η αγάπη για τα αγόρια και φυσικά για τους fans. Ευχαριστώ που συνεχίζετε», ανέφερε ο Louis Tomlinson.

Ενώ ο Harry Styles ήταν περισσότερο λιτός αλλά και εκδηλωτικός, γράφοντας εφτά φορές «Σας ευχαριστώ».

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη, ο Louis Tomlinson στάθηκε και στους One Direction. Καθώς βρισκόταν στην τηλεοπτική εκπομπή «Lorraine» για να προωθήσει το πρώτο σόλο τραγούδι του, το «Back To You» με την Bebe Rexha, ο τραγουδιστής είπε ότι ενοχλήθηκε από τα σχόλια ότι δεν ταίριαξε με την υπόλοιπη ομάδα.

«Είναι τόσο απογοητευτικό όταν διαβάζω ιστορίες στον Τύπο ότι οι άνθρωποι δεν αρέσουν ο ένας στον άλλον. Νιώθω σαν ένας μεγαλύτερος αδερφός προς όλα τα αγόρια. Όταν παρακολουθώ βίντεο του Niall να εμφανίζεται σε ένα στάδιο ή του Harry δίπλα σε ανθρώπους σαν τον Tom Hardy σε μία κινηματογραφική πρεμιέρα, αισθάνομαι πολύ υπερήφανος. Είναι τόσο cool», δήλωσε ο Louis Tomlinson, ο οποίος κατονομάστηκε από τον Niall Horan ως εκείνον που κρατά τους One Direction ενωμένους.

Τι συμβαίνει με τη μελλοντική επανένωση;

Η ερώτηση δε θα μπορούσε να λείπει και η απάντηση εξακολουθεί να ευθυγραμμίζεται με την ελπίδα του κοινού. «Δεν υπάρχει ερώτηση για το «εάν». Και νομίζω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα από την άποψη αυτή. Θα ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να πούμε όχι», απάντησε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας