Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό. Οι One Direction ετοιμάζουν το τέταρτο άλμπουμ τους και το “One Chance To Dance” μπορεί να είναι ένα από τα νέα τραγούδια του γκρουπ.

Για καλή μας τύχη ο παραγωγός, Naughty Boy έδωσε μερικά info για το τραγούδι που γράφτηκε με τους Emeli Sande, Romans και Zayn Malik, και είπε πως μπορεί να είναι αυτό το πρώτο single του νέου άλμπου των 1D!

Σε συνέντευξή του στα backstage του V Festival, ο Naughty Boy άνηκε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των ηχογαφήσεων στο studio και όχι μόνο:

“Το τραγούδι είναι φανταστικό. Δεν βλέπω τη στιγμή που όλοι θα μπορούν να το ακούσουν, Υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα το τραγούδι να είναι το πρώτο single από το δίσκο. Δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Ο Simon αγαπά το τραγούδι! Μου γράφει συχνά για μιλήσουμε  γι ‘αυτό”

Στη συνέχεια μίλησε για τη δουλειά με τα παιδιά:

“Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τραγούδισε ο Zayn σε αυτό το τραγούδι! Πιστεύω πως το τραγούδι θα ξαφνιάσει πολύ κόσμο και θα αποδείξει πως ξέρουν να τραγουδάνε αυτά τα παιδιά!”

Οι Εν ολίγοις οι ειδήσει για το “One Chance To Dance” γίνονται όλο και πιο έντονες.Οι ίδιοι οι One Direction έχουν μιλήσει για τη νέα τους δουλειά, χαρακτηρίζοντάς τη πιο «έντονη» από ό, τι τη προηγούμενη. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι μήνες που μιλάμε για εξαιρετική συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Good Charlotte, OneRepublic, John Legend και Pharrell Williams!

Αναμένουμε για να ακούσουμε με τα αυτιά μας με τα νέα τραγούδια των 1D! Εσείς;

Αφήστε το σχόλιό σας