Το ιδιαίτερο στιλ και η ατμόσφαιρα των OMNIAH δίνουν αίσθηση στο καινούριο τους single.

Το νέο τραγούδι των ΟΜΝΙΑΗ ονόματι «1991» είναι σαν να σε πέταξε ξαφνικά ένας καταπέλτης σε μια άλλη δεκαετία.

Είναι σχεδόν πέντε χρόνια μπάντα και σιχαίνονται τις ταμπέλες. Βρίσκονται σε αιώνιο φλερτ με το γκρουβ, γράφουν τα δικά τους κομμάτια και φημίζονται για την ιδιαιτερότητα στο να »πειράζουν» τραγούδια ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται.

Την περίοδο 2013 – 2014, το λόγο είχαν τα live και οι ηχογραφήσεις και το 2015, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τραγούδι του, από την Panik Records.

«Εκπληκτική εποχή, οι αλήθειες πέφταν βροχή, ιδανική εκδοχή, να ήμασταν πάλι μικροί», λέει ο τελευταίος στίχος των ΟΜΝΙΑΗ στο υπέροχο νέο τους single «1991» και μας γυρνάει στην εποχή που όλα ήταν ιδανικά.

Το ιδιαίτερο στιλ τους, η ατμόσφαιρα και οι επιρροές τους από την λονδρέζικη σκηνή σε συνδυασμό με τον ελληνικό στίχο, σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα νέο είδος στην εναλλακτική σκηνή.

Οι ΟΜΝΙΑΗ αυτό το συγκρότημα με το μοναδικό ηχόχρωμα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις πιο θετικές εντυπώσεις σε επίπεδο live, κατακτώντας από το 2011 στις περισσότερες εναλλακτικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο.

Το «1991» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Οι OMNIAH αποτελούνται από το Γιώργο (φωνή, κιθάρα), το Μιχάλη (κιθάρα, φωνή) και το Λέοντα (μπάσο).

OMNIAH - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας