Είκοσι αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν φωνές στην Κεντρική Σκηνή του «Passport Κεραμεικός» για το μικρό Χριστόφορο.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο 5χρονος Χριστόφορος διαγνώστηκε ότι πάσχει από έναν από τους πιο σπάνιους και δύσκολους παιδικούς όγκους εγκεφάλου (γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους ή διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G.). Πρόκειται για ένα είδος εγκεφαλικού όγκου ο οποίος δεν χειρουργείται λόγω της θέσης του και οι συμβατικές θεραπείες στην Ελλάδα είναι αναποτελεσματικές.

Ύστερα από εκτεταμένη έρευνα στα περισσότερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου, η οικογένεια του Χριστόφορου αποφάσισε τη νοσηλεία του στο εξειδικευμένο ογκολογικό κέντρο Institutode Oncología Intervencionista, στην πόλη Monterrey του Μεξικού, το οποίο εφαρμόζει μία πρωτοποριακή θεραπεία για το DIPG.

Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος υποβάλλεται σε σειρά εξειδικευμένων και πρωτοποριακών θεραπειών, έχει ολοκληρώσει την 5η θεραπεία του, ανταποκρίνεται πολύ καλά και τα αποτελέσματα είναι θετικά και ελπιδοφόρα.

Ο δρόμος όμως είναι ακόμα μακρύς και η περίθαλψη και η θεραπεία έχει δυσβάσταχτο κόστος. Η αρχική εκτίμηση για το ποσό που θα απαιτηθεί για τη θεραπεία του 5χρονου αγοριού ήταν 350.000€, ωστόσο στην πορεία θα χρειαστεί νέος κύκλος θεραπειών. Η προσπάθεια είναι μεγάλη, και υπολείπεται ένα ποσό για να καλυφθεί ο πρώτος στόχος, καθώς η οικογένεια του Χριστόφορου έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, μαζί με τον Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με άτομα που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, «Φάρος Ζωής», καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Την ίδια ώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη διάδοση του μηνύματος της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό.

Στην προσπάθεια αυτή και στον αγώνα ζωής που δίνει, ο Χριστόφορος βρίσκει συμμάχους 20 αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι πραγματοποιούν μία μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του «Passport Κεραμεικός»! Τιμή εισόδου: 8 ευρώ.

Η Γιάννα Βασιλείου, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Ευστάθιος Δράκος, η Κατερίνα Duska, η Idra Kayne, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Dimitri Kopsis, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Leon of Athens, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ρένα Μόρφη, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαρίζα Ρίζου, η Δήμητρα Σελεμίδου, ο Tasman, η Αγγελική Τουμπανάκη, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαριέττα Φαφούτη θα είναι εκεί και θα τραγουδήσουν όλοι μαζί για τον Χριστόφορο!

Για να βρει τη δύναμη να παλέψει για τη ζωή του και την ελπίδα ότι θα γράψει ιστορία και θα βγει νικητής!

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στη θεραπεία του Χριστόφορου.

Για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή με την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού είναι τα  ακόλουθα:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ.: 6173141772841
IBAN: GR7801711730006173141772841
BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Φάρος Ζωής
Αιτιολογία: Δωρεά

Αφήστε το σχόλιό σας