Μία πρωτόγνωρη εμπειρία ζωής έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο.

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας συγχρωτίστηκαν με τα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη 16 Ιουνίου για τον πιο «ιερό» σκοπό, σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο στάδιο.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Το κοινό ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη θερμότητα στο κάλεσμα της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και κατέκλυσε το Καλλιμάρμαρο όχι μόνο για να απολαύσει δια ζώσης τις μεγάλες φωνές της Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου, αλλά – το κυριότερο – για να στηρίξει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας.

Σταύρος Ξαρχάκος, Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελένη Βιτάλη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μανώλης Μητσιάς, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ηρώ Σαΐα προσέφεραν την καλλιτεχνική τους φύση σε μία εμπειρία ζωής για όσους παρευρέθηκαν στο στάδιο.

Ο ιστορικός και επιβλητικός χώρος, η αθρόα προσέλευση του κόσμου και η αξιομνημόνευτη συνύπαρξη των εν λόγω καλλιτεχνών έδωσαν το έναυσμα ώστε ένας προς ένας οι συμμετέχοντες να καταθέσουν ολόκληρο το εύρος των δυνάμεών τους πάνω στη σκηνή, σε ένα άρτιο υπερθέαμα.

Και ειδικά ο Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σημαντικός μαέστρος και συνθέτης διηύθυνε την ορχήστρα και τους ερμηνευτές στην εκτέλεση των τραγουδιών του με πρωτόγνωρο πάθος και απέραντη έκσταση.

Ο τελικός απολογισμός της ανεπανάληπτης, μαγευτικής και αξέχαστης συναυλίας καταγράφει – χάρις σε εσάς – ένα ασφυκτικά γεμάτο Καλλιμάρμαρο, δηλαδή περίπου 40.000 κόσμου, σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο στάδιο και τη συγκέντρωση πάνω από 120 τροφίμων.

Το μήνυμα δόθηκε εκκωφαντικά: «Όλοι Μαζί Μπορούμε»!

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία παρακάτω:

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας - "Όλοι Μαζί Μπορούμε" @ Καλλιμάρμαρο (16-06-2016)

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας