Επιτέλους τα κατάφερε!

Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθουμε αν ο Leonardo DiCaprio θα κερδίσει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου και επιτέλους τα κατάφερε!

Ο διάσημος ηθοποιός, έξι φορές υποψήφιος μέχρι σήμερα,  κέρδισε επιτέλους το πρώτο Βραβείο Oscar της καριέρας του, χάρη στην ταινία «The Revenant» του Αλεχάντρο Ινιάριτου.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές των Oscars 2016

Μόλις έλαβε το βραβείο ο έβγαλε έναν ωραίο λόγο που ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που όφειλε να ευχαριστήσει: από τον Τομ Χάρντι και τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου μέχρι τον Μάρτιν Σκορσέζε για όλα όσα του δίδαξε. Και κλείνοντας τον ευχαριστήριο λόγο του μίλησε για το περιβάλλον, για την κλιματική αλλαγή που συμβαίνει γύρω μας, για όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

«Πρέπει να στηρίζουμε ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο που δεν μιλούν για τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά που μιλούν για όλη την ανθρωπότητα, για τους ιθαγενείς, για τα δισεκατομμύρια των μη προνομιούχων που θα επηρεαστούν περισσότερο από την κλιματική αλλαγή. Για τα παιδιά των παιδιών μας και για όλους όσους οι φωνές τους πνίγηκαν από τις πολιτικές της απληστίας. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το απίστευτο βραβείο σήμερα. Ας μην παίρνουμε αυτόν τον πλανήτη ως δεδομένο. Δεν παίρνω αυτό που συνέβη σήμερα εδώ ως δεδομένο. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Αφήστε το σχόλιό σας