Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκινά δημιουργικά το φθινόπωρο.

Με νέο τραγούδι προχωρά δισκογραφικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σχεδόν εφτά μήνες μετά την κυκλοφορία της δέκατης δισκογραφικής δουλειάς του, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του έκλεισε αυτόν τον κύκλο και επέστρεψε ανανεωμένος με άλλη μία μεγάλη επιτυχία.

Το «10» παρέμεινε στην πρώτη θέση του IFPI Chart επί εφτά συνεχόμενες εβδομάδες, με τον Νίκο Οικονομόπουλο να επιβεβαιώνει τη δυναμική του και να μετρά ένα τρομερό σερί από αλλεπάλληλες επιτυχίες: «Είναι Κάτι Λαϊκά» (Νο1) «Ο Χαρακτήρας» (Νο2), «Για Κάποιο Λόγο» (Νο1), «Παρακάλα Να Πεθάνω» (Νο19) και «Για Παράδειγμα» (Νο1).

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνόδευσε το φετινό καλοκαίρι με τον ευχάριστο ήχο του «Δε Σ’ Αγαπάω», σε μουσική που υπέγραψε ο πολυσύνθετος Χρήστος Δάντης και σε στίχους του μοναδικού Νίκου Σαρρή.

Το τραγούδι διαγράφει μία άκρως ανοδική τροχιά στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο2 του επίσημου Airplay Chart, ενώ έχει συγκεντρώσει 8,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα υποδεχθεί το φθινόπωρο με ένα νέο τραγούδι και δίνει μία γεύση από τα παρασκήνια για τα γυρίσματα του video clip, παρόλο που δεν είναι γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το φθινόπωρο ξεκινάει δημιουργικά… Κάτι νέο έρχεται σύντομα…», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο αγαπημένος τραγουδιστής, εκτοξεύοντας την ανυπομονησία στα ύψη.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου έρχεται από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας