Με ανανεωμένο καλλιτεχνικό σχήμα επανέρχεται δριμύτερος ο Νίκος Οικονομόπουλος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του, μας υποδέχεται στο πλήρως ανακαινισμένο «Κέντρο Αθηνών».

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του ενώνει ξανά τις δυνάμεις του για τη νέα σεζόν με έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους διασκέδασης στην Αθήνα.

Με ένα λαϊκό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτό το χειμώνα μας υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών», προκειμένου να μονοπωλήσει ξανά τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μία πρόταση που αναμφίβολα θα αποτελέσει το «talk of the town» της νυχτερινής ζωής.

Το «Κέντρο Αθηνών» αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια.

Το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Πειραιώς έχει εξοπλιστεί με νέα σκηνή, καθώς και συστήματα ήχου και φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας, για να σας προσφέρει μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία και βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση και πάθος.

Το σχήμα συμπληρώνουν ο πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος, η εκρηκτική Josephine, ο ταλαντούχος Στέλιος Λεγάκης και η γοητευτική Άννα Καμαρινού.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Κέντρο Αθηνών», το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού χειμώνα, αρχίζουν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας