Μία σεζόν γεμάτη επιτυχίες και εξαιρετικές ερμηνείες ολοκληρώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών».

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του ένωσε τις δυνάμεις του αυτή τη σεζόν με έναν αγαπημένο χώρο διασκέδασης στην Αθήνα.

Με ένα λαϊκό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μας υποδέχθηκε για πρώτη φορά στο «Κέντρο Αθηνών», μονοπωλώντας τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μία πρόταση που αποτέλεσε το «talk of the town» της νυχτερινής ζωής.

Μετά από ένα εκρηκτικό καλοκαίρι γεμάτο sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι Onirama, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, εμφανίζονταν επίσης στο «Κέντρο Αθηνών».

Στο σχήμα συμμετείχε και η ανερχόμενη Άννα Καμαρινού.

Το «Κέντρο Αθηνών» φέτος ανανεώθηκε, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος.

«Μετά από 6,5 μήνες φτάνουμε στο τέλος αυτής της υπέροχης σεζόν. Ακόμα τρεις εβδομάδες στο “Κέντρο Αθηνών”, ακόμα έξι βραδιές παρέα με τα τραγούδια που αγαπάμε», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων που απομένουν μέχρι το φινάλε:

– Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Απριλίου
– Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου
– Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Απριλίου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας