Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του ολοκαίνουριου «FIX Night Club».

Μετά το επικείμενο φινάλε των άκρων επιτυχημένων εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο αγαπημένος Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζει αποσκευές για Θεσσαλονίκη.

Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 4 Μαΐου και θα εμφανίζεται εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το πρόγραμμα από το «Κέντρο Αθηνών» μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης, με τον Νίκο Οικονομόπουλο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με αγαπημένες νέες και παλιές επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία του.

Με ένα λαϊκό και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, ο Νίκος Οικονομόπουλος θα υποδεχθεί το κοινό της «Νύμφης του Βορρά» στο ολοκαίνουριο «FIX Night Club», μονοπωλώντας τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης με μία πρόταση που θα αποτελέσει το «talk of the town» της νυχτερινής ζωής.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης ανανεώθηκε φέτος με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος και τον Νίκο Οικονομόπουλο πρωταγωνιστεί.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο «FIX Night Club» θα είναι περιορισμένες. Είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Παρασκευή 4 Μαΐου και αναμένεται να κρατήσουν έως τον Ιούνιο.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας