Το ξεχωριστό «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, θα είναι καλεσμένος στην πρεμιέρα του «The 2night Show», σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει λίγο πριν τα μεσάνυχτα για να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα.

Με έμφυτο χιούμορ, χαλαρή διάθεση και δημιουργικότητα θα τολμήσει να ανοίξει ένα νέο κύκλο δυνατών συζητήσεων με ενδιαφέροντες καλεσμένους. Παιχνίδια και πολλή μουσική δεν θα εμποδίζουν κανένα να γελάει με την ψυχή του με όσα θα συμβαίνουν στο πλατό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εγκαινιάσει τη νέα σεζόν για το «The 2night Show», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1, στις 22:45.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μονάχα το «κερασάκι» στη λίστα των υπόλοιπων καλεσμένων που θα πάρουν τη σκυτάλη στις πρώτες εκπομπές του «The 2night Show».

Μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρίσκονται οι «The Wixers».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης θα φέρουν την τρέλα του Netwix στο πλατό του «The 2night Show». Ετοιμαστείτε λοιπόν, και για πολλά παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός του στούντιο, με πρώτο καλεσμένο το Νίκο Οικονομόπουλο.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας