Οπτικοποιημένο συστήνεται το καινούριο τραγούδι με το οποίο θα καθηλώσει ξανά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, επανέρχεται δριμύτερος με νέα μεγάλη επιτυχία.

Το «Είναι Κάτι Λαϊκά» που παρέμεινε επί 13 εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, και το «Ο Χαρακτήρας» που διατηρείται σταθερά στην κορυφαία δυάδα της κατάταξης διαδέχεται ο τρίτος και τελευταίος προάγγελος του δέκατου ολοκληρωμένου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτεται, η νέα μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη τιτλοφορείται «Για Κάποιο Λόγο» και διαθέτει τη σφραγίδα ενός δοκιμασμένου διδύμου επιτυχιών.

Η σύνθεση είναι δημιούργημα της αστείρευτης έμπνευσης του Γιώργου Σαμπάνη και οι στίχοι προέρχονται από την εξαιρετική πένα της Ελένης Γιαννατσούλια.

Η επιτυχημένη συνύπαρξη του Νίκου Οικονομόπουλου με τους δύο δημιουργούς κρατά πολλά χρόνια, καθώς έχει χαρίσει αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια που συγκαταλέγονται στις επιτυχίες που έχουν χαρακτηρίσει τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Κάποιο Λόγο» έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 9 Οκτωβρίου. Η επίσημη κυκλοφορία του από τη Minos EMI / Universal είναι τοποθετημένη για τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το τραγούδι και το video clip που το συνοδεύει παρακάτω:

Δείτε επίσης: Πότε αρχίζουν οι εμφανίσεις
του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Κέντρο Αθηνών»;

Νίκος Οικονομόπουλος - Nikos Oikonomopoulos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας