Το «Δε Σ’ Αγαπάω» του Νίκου Οικονομόπουλου συνεχίζει απρόσκοπτα την ανοδική πορεία του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και το «Δε Σ’ Αγαπάω» παραμένουν στην κορυφή των τάσεων στο YouTube για ακόμα μία εβδομάδα.

Ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης, ο τραγουδιστής με τις εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και τις δεκάδες εκατομμύρια streams και προβολές σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, έχει ξεσηκώσει τους ακροατές με το ολοκαίνουριο τραγούδι του που έχει τον τίτλο «Δε Σ’ Αγαπάω».

Έχουν προηγηθεί οι Νο 1 επιτυχίες «Είναι Κάτι Λαϊκά» και «Για Κάποιο Λόγο», αλλά και τα επίσης επιτυχημένα «Ο Χαρακτήρας», «Παρακάλα Να Πεθάνω» και «Για Παράδειγμα», τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται όλα στο διπλά πλατινένιο δίσκο «10».

Το «Δε Σ’ Αγαπάω», που κυκλοφορεί επίσημα εδώ και λίγες ημέρες, καρφώθηκε στην κορυφή των τάσεων στο YouTube όχι μόνο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, αλλά και επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου, του πιο επιτυχημένου λαϊκού τραγουδιστή της τελευταίας δεκαετίας, βρίσκεται ήδη στο Top 15 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ο Νίκος Οικονομόπουλος μας παρασύρει στους ρυθμούς του ολοκαίνουριου τραγουδιού του, το οποίο έχει υπογράψει ο Χρήστος Δάντης συνθετικά και ο Νίκος Σαρρής στιχουργικά.

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Δε Σ’ Αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας