Οι Vegas επιστρέφουν με καινούριο τραγούδι και μας δίνουν μία μικρή γεύση από το εντυπωσιακό υπερθέαμα του νέου video clip τους!

Νέο single… Coming soon.
Σε στίχους Zeraw και Andy Nicholas και μουσική James Sky.

Οι Vegas, αυτόν τον χειμώνα, γίνονται «Παιδιά της Νύχτας».

Το νέο τους single, που από την ερχόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα από τη Heaven, επηρεάζεται από τους ρυθμούς και την ατμόσφαιρα της νύχτας.

Ομοίως, και το video clip που ήδη έχει γυριστεί, σε σκηνοθεσία Sherif Francis, και styling της Φανής Πολυχρονίου.

Αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε είναι ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, μία υπερπαραγωγή σε κλίμα κινηματογραφικό. Ένα video clip που γυρίστηκε σε 2 ημέρες, με συμμετοχή 40 κομπάρσων, και κοστούμια ειδικά ραμμένα για τις ανάγκες του κλιπ. Περιέχει 3D animation τεχνικές που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε κλιπ, ενώ σε ρόλο guest συμμετέχουν οι σχεδιαστές Alexia LeStrange, Celebrity Skin & Κωνσταντίνος Μητροβγένης.

Οι Vegas, ντυμένοι με κοστούμια MIRO, για άλλη μια φορά, θα μας εκπλήξουν με την μεταμόρφωσή τους σε ιδιαίτερα παιδιά της νύχτας.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στην gallery στην αρχή του άρθρου.

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του single, οι Vegas μας επιφυλάσσουν άλλη μία έκπληξη, καθώς μέσω διαγωνισμού που διοργανώνεται από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook και γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, καλούν 10 τυχερούς να ακούσουν μαζί με το συγκρότημα στο στούντιο τους, το νέο single, πρώτοι από όλους!

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!

Αφήστε το σχόλιό σας