Το «Patience» είναι το πρώτο τραγούδι των Tame Impala μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Οι Tame Impala, με μοναδικό επίσημο μέλος τον Kevin Parker, κυκλοφορούν το «Patience», το πρώτο νέο τραγούδι τους μετά το υποψήφιο για Grammy άλμπουμ «Currents».

Το «Patience» κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music και είναι μία mid-tempo δημιουργία με στοιχεία από την disco των ’70s και τη house των ’90s.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι ένας διαλογισμός για τους κύκλους και τις φάσεις της ζωής, που καταλήγει σε ένα ζενίθ ευτυχίας, καθώς ο πρωταγωνιστής συμφιλιώνεται με την παροδική φύση του χρόνου.

Οι υπαινιγμοί για το μέλλον των Tame Impala και τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν είναι πολλοί.

Στις 30 Μαρτίου Kevin Parker θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live» (SNL) και τον Απρίλιο το σχήμα του θα είναι επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ «Coachella».

Εκτός από το «Coachella», οι Tame Impala θα είναι επικεφαλής των φεστιβάλ «Shaky Knees» στην Ατλάντα (5 Μαΐου), του «Corona Capital» (11 Μαΐου), «Boston Calling» (25 Μαΐου), «Primavera Festival» στη Βαρκελώνη (31 Μαΐου), «Glastonbury» (26 Ιουνίου), «Lollapalooza» (1 Αυγούστου), ενώ προγραμματίζονται ακόμα περισσότερες εμφανίσεις για το 2019.

Το πρόσωπο των Tame Impala είναι ο Kevin Parker.

Με καταγωγή από το Περθ της Αυστραλίας, έκανε περιοδεία για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 2010, παίζοντας σε μικρά κλαμπ με 200 άτομα κοινό. Μετά από ορισμένα ακόμη ταξίδια στις ΗΠΑ και χάρη στην τεράστια ζήτηση για περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις, οι Tame Impala εμφανίστηκαν σε φεστιβάλ και θέατρα σε όλο τον κόσμο και κυκλοφόρησαν τρία ολοκληρωμένα άλμπουμ, τα «Innerspeaker» (2010), «Lonerism» (2012) και «Currents» (2015).

Ως δημιουργός και παραγωγός, ο Kevin Parker έχει συνεργαστεί με τους Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson, Kanye West, Kali Uchis, Theophilus London, Miguel, A$AP Rocky και πολλούς ακόμη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας