13 χρόνια μετά το τελευταίο (διπλό) άλμπουμ, η μπάντα άρχισε να δημοσιεύει μια σειρά από μυστηριώδη μηνύματα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Φυσικά όλοι πιστέψαμε πως ένα νέο άλμπουμ είναι προ των πυλών, αλλά…

Έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες από όταν ο μπασίστας Shavo Odadjian κατέστρεψε τις ελπίδες των οπαδών των System of a Down – «Και εγώ περιμένω ένα νέο δίσκο. Δεν θα συμβεί» -, που ενθουσιάστηκαν ξανά, επειδή οι SOAD επέστρεψαν να δημοσιεύουν στα social μια σειρά από αναρτήσεις που έμοιαζαν με το κλασικό teasing προ-ανακοίνωσης.

Το πρώτο tweet ήταν μια vintage εικόνα, στο ύφος του 1950, ενός ζευγαριού στην παραλία που συνοδεύεται από τη λέξη «THREE». Την επόμενη μέρα έγινε ένα άλλο post. Πάντα με την ίδια φωτογραφία, αλλά με πολεμικά αεροπλάνα στο φόντο, τη λέξη «TWO» και το αδιαμφισβήτητο hashtag #soad2018.

Στο τελευταίο tweet. Το ζευγάρι των πρωταγωνιστών περιβάλλεται από περισσότερα πολεμικά στοιχεία, η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται τελειωμένη – «ONE» – και τα hashtags έχουν γίνει τρία: #systemofadown, #soad2018 και #letsdothis.

Πολλοί πίστεψαν πως η μπάντα ετοιμάζει νέα μουσική, αλλά και αυτή τη φορά τα όνειρα των fan για ένα νέο δίσκο γκρεμίστηκαν.  Στην πραγματικότητα, όλα τα tweet που ήταν αρκετά ιντριγκαδόρικα ήταν για μια σπέσιαλ συναυλία, μαζί με τους Incubus, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου στο Glen Helen Amphitheater στο San Bernardino, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω από το τελευταίο tweet που δημοσίευσε το συγκρότημα.

Αφήστε το σχόλιό σας