Υπέροχα νέα για του fan της Metal και των Slipknot. Το νέο άλμπουμ ετοιμάζεται.

Οι Slipknot ανακοίνωσαν πως τον Μάρτη θα ξεκινήσουν να δουλεύουν για το νέο τους δίσκο. Ο frontman Corey Taylor επιβεβαίωσε πως το συγκρότημα έχει 17 demo να φέρει στο στούντιο.

Μετά την αποχώρηση ιδρυτή Joey Jordison (ντάμερ), από το γκρουπ, υπήρχαν φήμες για μια πιθανή διάλυση του συγκροτήματος, αλλά ο Taylor αμέσως διέψευσε τις φήμες και τώρα μας ενημερώνει για τα νέα της band με την τελευταία του συνέντευξή στο rock περιοδικό Kerrang!

“Μπορώ να πώς πως – και είναι μόνο η άποψή μου – το άλμπουμ θα είναι ένα μείγμα μεταξύ του “Iowa” και “Volume 3…” αλλά ειλικρινά είναι πολύ στο περίπου σαν απόφαση. Πιστεύω πως οι fan θα είναι super, super ευτυχής ν’ ακούσουν το νέο μας υλικό. Έχω ήδη γράψει τους στίχους για όλη τη μουσική που έχουμε και το αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό. Είναι λίγο σαν εμείς οι ίδιοι να εξιστορούμε την ιστορία του γκρουπ, που είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που συνήθως έγγραφα, αλλά νομίζω ότι, για όλα όσα έχουμε περάσει, είναι καιρός να πω αυτή την ιστορία. Θα είναι ό, τι θέλετε από ένα άλμπουμ των Slipknot αλλά δεν το περίμενες ποτέ.”

Αναμένουμε λοιπόν να ακούσουμε τα νέα τραγούδια! Εσείς;

Αφήστε το σχόλιό σας