Θέλουν πως και πως τη τραγουδίστρια του «Rolling In The Deep » για ένα special ντουέτο τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο.

Οι Rolling Stones φέρεται να είναι πρόθυμοι να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό ντουέτου με την Adele κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους στο Hyde Park του Λονδίνου τον επόμενο μήνα.

Οι θρυλικοί rockers θα πραγματοποιήσουν δύο συναυλίες στην Αγγλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του σκέφτονται πως η τραγουδίστρια του «Someone Like You» θα ήταν η ιδανική για να τους πλαισιωθεί στη σκηνή.

«Οι Stones θέλουν πολύ να πάρουν μαζί τους την Adele«, είπε μια πηγή στη εφημερίδα Sun. «Θα ήταν ένα τεράστιο χτύπημα, ακόμη και γι ‘αυτούς, γιατί αυτή είναι κάπως απομονωμένη από όταν γεννήθηκε ο γιος της James Angelo.»

Η πηγή πρόσθεσε πως οι Rolling Stones θέλουν να κάνουν τις συναυλίες στο Hyde Park τo highlight της περιοδείας και πως θέλουν πολύ να ανακοινώσουν την Adele σαν special guest, αλλά για την ώρα η τραγουδίστρια του Skyfall είναι 50/50 να πει το ναι, αν και ο Mick Jagger είναι αισιόδοξος.

Θυμίζουμε πως εχτές 3 Ιουνίου, τραγούδησε μαζί τους Rolling Stones και η Taylor Swift σε ένα ντουέτο του ‘As Tears Go By’ με τον Mick Jagger.

Αφήστε το σχόλιό σας