Δεν σταματά το κύμα της επιτυχίας των One Direction. Μετά από τις πωλήσεις ρεκόρ, sold-out συναυλίες και τα εκατομμύρια των fans στα socila media, έρχεται και η αλυσίδα καταστημάτων καφέ!

One Direction παντού.  Το πιο δημοφιλές boy band τα τελευταία χρόνια ετοιμάζεται να πάει πέρα από τον κόσμο της μουσικής.

One Direction – Midnight Memories | #VideoPremiere

Σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες φήμες, φαίνεται πως αυτό το μήνα εγκαινιάζεται στο Τόκιο η πρώτη καφετέρια με την υπογραφή των One Direction. Το μαγαζί θα  βρίσκεται στην περιοχή της Shibuya  και θα  είναι σε στυλ  Planet Hollywood .  Αν μάλιστα πάει καλά το εγχείρημα στην Ιαπωνική πρωτεύουσα, τότε θα ανοίξουν και άλλα σε άλλες μεγάλες πόλης  σε όλο τον κόσμο, με σειρά να έχει το Λονδίνο και στη συνέχεια η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Βερολίνο και το Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με μια πηγή η λειτουργία θα μπορούσε να είναι πολύ κερδοφόρα για το συγκρότημα, βλέποντας και την  επιτυχία των  Temporary Store . Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο οι directioners θα μπορούν να πίνουν τον καφέ τους σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε εικόνες και μουσική από τους One Direction.

Αφήστε το σχόλιό σας