Με το κοινό θέλουν να γνωριστούν καλύτερα οι KINGS και να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Οι KINGS, οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, σε νέες περιπέτειες.

Μέσα από μία σειρά βίντεο στο YouTube, το δημοφιλές γκρουπ θα μας δώσει μία γεύση από αυτά που ζει στην καθημερινότητά του.

Δε θα μείνουν όμως μόνο εκεί, αφού επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις μέσα από συνεντεύξεις, ακυκλοφόρητα τραγούδια, παιχνίδια, καθημερινές στιγμές αλλά και πολλά ακόμα αναπάντεχα… «stories».

«KINGStory» και μία νέα ενότητα ξεκινά.

Μέσα από τη νέα σειρά βίντεο που ετοιμάζουν, οι KINGS θα επικοινωνούν συχνά με το κοινό, το οποίο θα ακούει ακυκλοφόρητα τραγούδια του συγκροτήματος και θα βλέπει υλικό από τις καθημερινές στιγμές του.

Οι KINGS θα γνωριστούν καλύτερα με τους θαυμαστές τους και θα έρθουμε πιο κοντά μαζί τους. Συντονιστείτε στο «KINGStory» και δείτε πρώτοι τις νέες εκπλήξεις που ετοιμάζουν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, η Εμμανουέλα και ο Teo Tzimas.

Εάν θέλετε να δείτε πρώτοι τα «KINGStories», κάντε εγγραφή στο επίσημο κανάλι των KINGS στο YouTube.

Πρόσφατα, οι KINGS υποδέχθηκαν στην ομάδα τους την Εμμανουέλα, η οποία ήρθε για να μείνει.

Η ιδιαίτερη χροιά της σε συνδυασμό με την εκρηκτική της παρουσία έστρεψαν πάνω της όλα τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Το νέο μέλος του συγκροτήματος είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που η πορεία της είναι προδιαγεγραμμένη.

Η Εμμανουέλα έκανε την επίσημη είσοδό της στην ελληνική μουσική σκηνή με τη συμμετοχή της στο νέο τραγούδι «Chocolata» των ΚINGS.

Με το δικό της ιδιαίτερο στιλ, τη χαρακτηριστική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

 

Αφήστε το σχόλιό σας