Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ανεβαίνουν ξανά στο θεατρικό σανίδι με μία νέα ροκ όπερα.

Κάτι πιο ανατριχιαστικό ακόμα και από τους Δαίμονες, κάτι ανώτερο μουσικά και σκηνοθετικά από τη Μάλα

Ποιος δεν περιμένει τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με ανυπομονησία; Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας θα … ξαναενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις σε κάτι ακόμα πιο πρωτοποριακό και μετά την απόλυτη επιτυχία των «Δαιμόνων» άρχισαν οι υποθέσεις!

Φαίνεται όμως ότι αρχίζουμε και μπαίνουμε για τα καλά στους ρυθμούς του νέου έργου αφού, όπως μας πληροφορεί το fannatics.gr από όπου προέρχεται και το κείμενο, σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Pantheon Theater στην kathimerini.gr Δημήτρης Λιγνάδης ο τίτλος θα είναι … «Οι καμπάνες του Edelweiss»!

Για όσους δε γνωρίζουν τι είναι το «edelweiss» πρόκειται για ένα μικρό άσπρο φυτό που φυτρώνει στις Άλπεις και σημαίνει «ευγενές – λευκό». Γύρω απ το όνομα του επικρατούν διάφοροι μύθοι οι οποίοι σίγουρα θα πυροδοτήσουν ερωτήματα και υποθέσεις!

Η νέα όπερα αναμένεται να ανεβεί στη σκηνή του Pantheon το Φεβρουάριο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και φυσικά με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση!

Οι οντισιόν συνεχίζονται!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…

Αφήστε το σχόλιό σας