Οι Justice Crew είναι το πρώτο γκρουπ από την Αυστραλία που έφτασε στο No.1 μετά από πέντε χρόνια μετά τους Silverchair το 2007.

Οι Justice Crew, το αγαπημένο dance γκρουπ της Αυστραλίας, κατέκτησε το πρώτο του #1 ARIA single με την pop επιτυχία τους ‘Boom Boom’. Το ‘Boom Boom’ είναι το πιο επιτυχημένο single των Justice Crew που έχουν κυκλοφορήσει μετά την εμφάνισή τους στην αυστραλιανή pop σκηνή το 2010. Την προηγουμένη εβδομάδα το τραγούδι απέκτησε πλατινένιες πωλήσεις αυξάνοντας τη δημοτικότητα του συγκροτήματος.

Μαθαίνοντας ότι το ‘Boom Boom’ έφτασε στο #1 το μέλος των Crew, ο Eman, είπε “Οι θαυμαστές μας  αντέδρασαν τόσο θετικά στο ‘Boom Boom’ και είμαστε τόσο ευγνώμων που με την υποστήριξή τους το τραγούδι έφτασε στη #1 θέση. Δύο χρόνια πριν δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ ότι θα είχαμε το πρώτο μας #1 single. ”

Τα αγόρια και εγώ θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Jay Sean που έγραψε το τραγούδι. Το να δουλέψουμε μαζί του ήταν ευλογία και ελπίζουνε να συνεργαστούμε μαζί του ξανά σύντομα.”

Το ‘Boom Boom’ είναι η συνέχεια της επιτυχίας των τελευταίων δύο single των Justice Crew: του ‘And Then We Dance’, που έγινε πλατινένιο, και του ‘Friday to Sunday’, που κατέκτησε τίτλο διπλά πλατινένιων πωλήσεων.

Οι Justice Crew, που γνώρισαν την επιτυχία όταν έλαβαν μέρος και κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο το 2010 του «Australia’s Got Talent», συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν το αυστραλιανό κοινό και τους θαυμαστές τους με τις εξαιρετικές τους κινήσεις, τις δυναμικές τους προσωπικότητες και τα καυτά τραγούδια τους.

Αφήστε το σχόλιό σας