Ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους σμίγουν για πρώτη φορά και ενώνουν τις επιτυχίες τους.

Μίμης Πλέσσας και Γιώργος Θεοφάνους: Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, μία σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας στο Θέατρο «Παλλάς» για δύο μοναδικές βραδιές.

Με τις μεγάλες τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν από τόσες γενιές μέχρι σήμερα, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» για ένα μουσικό ταξίδι, τη Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δύο σημαντικοί δημιουργοί, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από τα πλήκτρα τους θα μας αφηγηθούν με τα τραγούδια τους, πως… «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ» τους οδήγησαν σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Δάσκαλος και μαθητής, «πατέρας και γιος…» για πρώτη φορά συνυπάρχουν στη σκηνή και μας υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Στην παρέα τους θα είναι μία υπέροχη ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γιωργούντζο και μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της, τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών.

Τραγουδούν ο επί είκοσι χρόνια μόνιμος συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας με την Δήμητρα Σταθοπούλου (στα τραγούδια του Μ. Πλέσσα) και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τη Βάλια Σωμαράκη (στα τραγούδια του Γ. Θεοφάνους).

Συμμετέχουν επίσης ο Κώστας Μακεδόνας, ο Στέλιος Διονυσίου και η Φωτεινή Δάρρα.

Αφήστε το σχόλιό σας