Οι Music World Entertainment/Columbia Records/Legacy Recordings θα κυκλοφορήσουν το Love Songs, μια νέα συλλογή με τα καλύτερα αισθησιακά και ρομαντικά τραγούδια του κορυφαίου συγκροτήματος Destiny’s Child, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013.

Αποτελείται κυρίως από πολύτιμους λίθους που ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 1997 έως το 2004, το Love Songs περιλαμβάνει το «Nuclear», το πρώτο νέο τραγούδι των Destiny’s Child από το 2004 και η πρώτη κυκλοφορία μετά την διάλυσή τους, το 2005. Σε παραγωγή του Pharrell Williams (ο οποίος έγραψε το τραγούδι μαζί με την Michelle Williams των DC και τους James Fauntleroy και Lonny Bereal), το «Nuclear» περιλαμβάνει φωνητική παραγωγή από τους Beyoncé και Lonny Bereal.

Τα ρομαντικά τραγούδια με θέμα Love Songs είναι η δεύτερη συλλογή των Destiny’s Child που θα κυκλοφορήσει από την Legacy Recordings. Η πρώτη, Playlist – The Very Best of Destiny’s Child, είναι η πιο επιτυχημένη από την δημοφιλή σειρά του label “Playlist”. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012, γιορτάζοντας την 15η επέτειο του #1 debut single του group, από το 1997, η “playlist” συλλογή με τα 14 τραγούδια περιλαμβάνει και τα πέντε #1 pop και #1 R&B hits στο Billboard των Destiny’s Child. Όπως επισημάνθηκε στο Billboard.biz (30 Νοεμβρίου 2012) «The highest ranking ‘Playlist’ album is Destiny’s Child’s Playlist: The Very Best of Destiny’s Child….»

Ευρύτερα γνωστές για τα dance floor pop και R&B anthems, οι Destiny’s Child καταφέρνουν να συναρπάζουν και με τις μπαλάντες τους, που θα βρείτε στο Love Songs.

Εκτός από το “Nuclear”, το Love Songs περιέχει ρομαντικές και αισθησιακές επιλογές από το Destiny’s Child του 1998 («Killing Time», «Second Nature»), το The Writing’s On The Wall του 1999 («Now That She’s Gone», «If You Leave» featuring Next, «Temptation»), το Survivor του 2001 («Brown Eyes», «Emotion») και το Destiny Fulfilled του 2004 («Cater 2 U», «If», «T-Shirt», «Love»). Επιπλέον θα βρείτε το remix του Timbaland στο «Say My Name» (αρχικά είχε κυκλοφορήσει στο This Is The Remix του 2002) και το “Heaven” της Kelly Rowland (ένα εξαιρετικό track από το Simply Deep, το solo album της του 2002).

Από τα τέλη των 90s μέχρι τα μέσα των 00s το Αμερικάνικο γυναικείο group, οι Destiny’s Child έδωσαν την απαραίτητη, προκλητική και δυναμική pop κουλτούρα για την αλλαγή του αιώνα ενώ παρουσίασαν στον κόσμο τρεις έντονα ανεξάρτητες γυναίκες: Beyoncé, Kelly Rowland και Michelle Williams.

Ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα group και με αισθητή επιρροή στην pop music κατέκτησαν τον κόσμο τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Οι Destiny’s Child συνέδεσαν την old school show business εμφάνιση με την τεχνολογία και τη μόδα του 21ου αιώνα για να αλλάξουν τον τρόπο που ο κόσμος άκουγε την R&B, dance και pop μουσική.

Οι χαρακτηριστικοί ήχοι του group –φωνητικά βασισμένα στο συναίσθημα που θυμίζουν soulful gospel- αρμονίες, αξέχαστες μελωδίες παντρεμένες με ακαταμάχητους ρυθμούς – τυλιγμένες γύρω από τραγούδια με δυναμικούς στίχους που μιλούν κατευθείαν στους βαθιά πιστούς θαυμαστές. Επαναστατικές και ειδυλλιακές, οι Destiny’s Child έσπασαν τα όρια μεταξύ των pop μουσικών ειδών, δημιουργώντας μια αμίμητη εμφάνιση και αμίμητο ήχο προβάλλοντας θετικές μουσικές, πνευματικές και προσωπικές αξίες.

Μεταξύ του 1997 και του 2005, οι Destiny’s Child ήταν ένα από τα top-selling γυναικεία συγκροτήματα στον κόσμο πουλώντας πάνω από 60 εκατομμύρια albums. Την εκπληκτική δημιουργική περίοδο – η οποία περιλαμβάνει και ένα διάλλειμα από το 2002 έως το 2004- κυκλοφόρησαν τέσσερα albums(1998: Destiny’s Child, 1999: The Writing’s On The Wall, 2001: Survivor, 2005: Destiny Fulfilled), ένα Χριστουγεννιάτικο album (2001: 8 Days of Christmas), ένα album με remixes (2002: This Is the Remix) και μια συλλογή με τα #1 hits τους (2005: #1’s).

Αφήστε το σχόλιό σας