Το δίδυμο του «Get Lucky» ετοιμάζεται να γιορτάσει τη τεράστια επιτυχία του ‘Random Access Memories’ με ένα μοναδικό ντουέτο.

Οι Daft Punk σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται συνεργασία έκπληξη με guest τον Stevie Wonder για το live τους στα βραβεία Grammy 2014 που θα γίνουν αργότερα μέσα στο μήνα.

Το μουσικό δίδυμο από τη Γαλλία θα πραγματοποιήσει το πρώτο live για την υποστήριξη του άλμπουμ τους «Random Access Memories» , αλλά και την πρώτη μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια στην τελετή απονομής των βραβείων προς το τέλος του Ιανουαρίου, με το μουσικό θρύλο Stevie Wonder να φημολογείται πως θα είναι μέρος του live.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, τον Stevie Wonder θα συνοδεύουν και οι συνεργάτες των Daft Punk στο «Random Access Memories» Nile Rodgers και Pharrell Williams, ως μέρος των εορταστικών live του γκρουπ.

Να σας πούμε πως οι Γάλλοι κυκλοφόρησαν τον περασμένο Μάιο το τέταρτο studio άλμπουμ τους «Random Access Memories» και πώς είναι υποψήφιοι για πέντε βραβεία στη στη φετινή τελετή απονομής των Grammys, συμπεριλαμβανομένου και του Album Of The Year.

Τα Grammy Awards 2014 θα λάβουν χώρα στο Staples Center στο Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου, ενώ μεταξύ των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν live θα δούμε και τη Pink, τον Kendrick Lamar και τους Imagine Dragons.

Αφήστε το σχόλιό σας