Το νέο τραγούδι των CNCO έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Έχοντας κατακτήσει τα charts σε ολόκληρο τον κόσμο με το τελευταίο άλμπουμ τους, οι CNCO, το επιδραστικό συγκρότημα που επαναπροσδιορίζει τη λάτιν μουσική σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορεί το νέο hit single «Se Vuelve Loca».

Με την υπογραφή του Yasmil Marrufo, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για τους Jennifer Lopez, Ricky Martin, Christina Aguilera, Wisin και του Mario Caceres, που έχει συνεργαστεί με τους Thalia, Wisin, Maluma, Marc Anthony, το «Se Vuelve Loca» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ζωντάνια που σίγουρα θα γίνει καλοκαιρινός ύμνος.

Καθώς οι CNCO διευρύνουν την απήχησή τους, η κυκλοφορία του single συνοδεύεται από μία δίγλωσση έκδοση, στα ισπανικά και αγγλικά, όπου οι συνθέτες Max Matluck και Ale Alberti παρείχαν τα ταλέντα τους.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει το «Se Vuelve Loca» σε δύο εκδόσεις, οι οποίες συμβαδίζουν με το παγκόσμιο όραμα της μπάντας.

Αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική τάση των CNCO για χορό και τις προσωπικότητές του που είναι γεμάτες ενέργεια, το βίντεο για το «Se Vuelve Loca» είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τους πιστούς οπαδούς τους και θα φέρει νέα μέλη στο κοινό τους.

Το video clip σκηνοθέτησε ο David Rousseau, ο οποίος είχε προηγουμένως συνεργαστεί με «γίγαντες» της μουσικής όπως οι Marc Anthony, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, MAGIC!, Shakira και Nicki Minaj.

Το «Se Vuelve Loca» σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τους CNCO δίπλα στο μάνατζέρ τους Walter Kolm, ο οποίος έχει αναλάβει την καριέρα πολλών επιτυχημένων καλλιτεχνών, όπως οι Maluma, Carlos Vives, Wisin και Silvestre Dangond.

Ακούστε τη δίγλωσση εκδοχή του τραγουδιού παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας