Λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου και ομότιτλου τραγουδιού από το επερχόμενο άλμπουμ τους, οι Bullet For My Valentine ανακοινώνουν ότι θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο studio album τους με τίτλο «Temper Temper» στις 11 Φεβρουαρίου 2013. Η μπάντα θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο single στις αρχές του 2013.

Οι κορυφαίοι του metal πρόσφατα ήταν headliners στο Rock Week του BBC Radio 1 στα BBC Maida Vale studios όπου παρουσίασαν το ομότιτλο τραγούδι. Επίσης ανακοίνωσαν την περιοδεία τους στην Μεγάλη Βρετανία τον Μάρτιο.

Το ομότιτλο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ, είναι διαθέσιμο για αγορά σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και έχει λάβει 5 στα 5 αστεράκια στο Artist Direct.

Στο άλμπουμ «Temper Temper» έχει κάνει παραγωγή ο Don Gilmore (Linkin Park / Pearl Jam), ο οποίος έχει δουλέψει με την μπάντα στο προηγούμενο album τους, το Fever, (κυκλοφόρησε το 2010) και ηχογραφήθηκε στην Ταϊλάνδη και στην Ουαλία. Το Fever έκανε ντεμπούτο κατευθείαν στο Top 10 σε Αγγλία (#5), Αμερική (#3), Ιαπωνία (#1), Αυστραλία (#5), Αυστρία (#2), Καναδά (#4), Γερμανία (#3) και Ελβετία (#7).

Ακούστε το ομότιτλο “Temper Temper”:

Αφήστε το σχόλιό σας