Οι BTS ζητούν από τους θαυμαστές τους να αποφύγουν τις εμφανίσεις τους λόγω του κορονοϊού

-

Μέτρα για να αποτρέψουν τη διάδοση του κορονοϊού λαμβάνουν οι BTS.

Οι BTS ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να μείνουν μακριά από τις επερχόμενες εμφανίσεις τους για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη Νότια Κορέα.

Το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα αναμένεται να μαγνητοσκοπήσει τηλεοπτικά shows στη Σεούλ αυτή την εβδομάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Map Of The Soul: 7».

Σε email που έστειλαν σε μέλη του fan club τους οι BTS εξηγούν ότι τα show θα γίνουν, αλλά χωρίς κοινό στο στούντιο.

Επίσης θα διοργανωθεί συνέντευξη «χωρίς τους εκπροσώπους του Τύπου», σημειώνεται σε ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του συγκροτήματος, Big Hit Entertainment.

«Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε πλήρως με την πολιτική της κυβέρνησης να απέχουμε από την πραγματοποίηση εκδηλώσεων με τεράστιο αριθμό συμμετεχόντων προκειμένου να αποτρέψουμε τη διάδοση του κορονοϊού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους θαυμαστές να αποφύγουν επίσκεψη στον χώρο της συνέντευξης Τύπου για τη δική σας ασφάλεια και σας ζητάμε να στηρίξετε τους BTS παρακολουθώντας τη συνέντευξη τύπου μέσω διαδικτύου», τονίζεται.

Επτά άτομα έχουν πεθάνει από κορονοϊό στη Νότια Κορέα, με περισσότερους από 760 ανθρώπους να έχουν νοσήσει από τον ιό, σύμφωνα με το BBC. Περίπου 7.700 στρατιώτες έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά την επιβεβαίωση 11 κρουσμάτων κορονοϊού.

Η τελετή απονομής των Korean Music Awards (Κορεατικών Μουσικών Βραβείων) έχει επίσης ακυρωθεί και οι νικητές θα ανακοινωθούν online στις 27 Φεβρουαρίου. Οι BTS είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Το «SBS Super Concert» στο οποίο θα συμμετείχαν οι BTS και άλλοι σταρ της K-pop, όπως οι Zico, NCT 127 και Cherry Bullet αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην πόλη Νταεγκού.

Οι BTS απολογήθηκαν στους θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν να παρακολουθήσουν τις εμφανίσεις τους προσθέτοντας: «Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Αφήστε το σχόλιό σας