Οι αστέρες του ‘She Looks So Perfect’ έδωσαν στου fans τους μερικές λεπτομέρειες για το τι να περιμένουν από το άλμπουμ τους.

Οι 5 Seconds Of Summer κάνουν μια σημαντική ενημέρωση για το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους και λένε ότι έχουν περίπου 30 τραγούδια που θα μπορούσαν να επιλέξουν για την τελική λίστα κομματιών.

Η boy band από την Αυστραλία βρέθηκε στη κορφή του UK την περασμένη εβδομάδα με το single ‘She Looks So Perfect‘, λένε ότι έχουν γράψει τραγούδια με όμοιους των McFly και Scouting For Girls, δυνητικά έτοιμα για το άλμπουμ τους .

«Ζούσαμε εδώ για έξι μήνες όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε το πρώτο μας album», είπε ο Luke Hemmings στη Daily Star.«Γράψαμε με ένα σωρό ανθρώπους από το UK όπως ο Roy Stride από toyw Scouting For Girls και ένα κομμάτι που ονομάζεταιTake It Away, με τους McFly.Επειδή τίποτα δεν έχει κυκλοφορίας ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για το τι πρόκειται να μπουν στο άλμπουμ».

Ενώ ο Calum είπε «Είναι τρελό, έχουμε τουλάχιστον 30 τραγούδια που όλοι αγαπούν πραγματικά και μου αρέσουν πάρα πολύ για να τα δώσουμε σε κάποιον άλλο.»

Αναμένοντας περισσότερα ακούστε το She Looks So Perfect των 5 Seconds Of Summer:

Αφήστε το σχόλιό σας