Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Hit Channel, ο OGE  μας αποκάλυψε τα πλάνα του για το καλοκαίρι και το τελευταίο του single με την  Χριστίνα Σάλτη  «Στο Δρόμο Μου»!  Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, Διαβάστε παρακάτω τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

Μετά την συνεργασία σου με την Demy επανέρχεσαι με μια δυνατή συνεργασία με την Χριστίνα Σάλτη και το νέο single «Στον Δρόμο Μου». Πως προέκυψε η συνεργασία;
      Γενικά μ’αρέσει να δουλεύω με καλές φωνές που μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα τα κομμάτια που δημιουργώ, οπότε είμαι πολύ επιλεκτικός στις συνεργασίες που κάνω τόσο εγω όσο και η εταιρεία μου η Panik Records. Ετοίμασα το κομμάτι και ήθελα μια δυνατή γυναικεία φωνή που να μπορεί να το υποστηρίξει!!! Δοκιμάσαμε και η Χριστίνα ήταν ότι έπρεπε !!είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια και μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα εξίσου καλά . Όπως με την Demy που είναι φίλη μου από παλιά και ξέρουμε να δουλεύουμε με κλειστά μάτια έτσι και με την Χριστίνα στο Studio είχαμε τρομερή χημεία!! είναι επαγγελματίας και είμαι πολύ χαρούμενος για την συνεργασία αυτή!!!

   Ως συνθέτης του τραγουδιού, τι θα έλεγες ότι σε παρακίνησε να γράψεις αυτούς τους στίχους;
Το κομμάτι αναφέρεται σε κάτι που πάνω κάτω σε όλους μας έχει συμβεί .Μπορεί να είμαστε οπουδήποτε και με την πρώτη μάτια με το πρώτο βλέμμα να ερωτευτούμε και ξαφνικάαυτή /αυτός που ποθούμε να χαθεί και να ψάχνουμε παντού μάταια .Το σημαντικό είναι να μπορεί ο ακρατής να βιώνει την κατάσταση μέσα από το τραγούδι.


Τι ξεχωριστό δίνει στον ήχο του τραγουδιού ότι η παραγωγή είναι του Alex Leon;
   Ο Αlex Leon ειναι απο τους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα κ όχι μόνο . Παρά το νεαρό της ηλικίας είναι ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο.
Όταν έφτιαξα το κομμάτι ήξερα ότι ο Αlex θα του δώσει το vibe που χρειάζεται .  Έδωσε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να έχουμε αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!!

Θα σε δούμε σε κοινή περιοδεία με την Χριστίνα;
Έχουμε μεγάλη περιοδεία μέσα στο καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και πολύ πιθανόν σε κάποιες από αυτές τις εμφανίσεις να μας δείτε και μαζί!! Ίσως μαζί και με άλλους καλλιτέχνες της Panik records…

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Oge για τις δηλώσεις του. Αναμένουμε με αγωνία την έναρξη της περιοδείας του.

You can find OGE:
Facebook: https://www.facebook.com/ogeofficial
Twitter: https://twitter.com/#!/OGE_Official                                            από τον Γιάννη Καλογρίδη

Αφήστε το σχόλιό σας