Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομιστεί ο Offset μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

Ο Offset των Migos και αρραβωνιαστικός της Cardi B, ενεπλάκη σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα αργά το βράδυ της Τετάρτης (16/05), στην Ατλάντα των ΗΠΑ, στο οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητό του.

Οι λεπτομέρειες του τροχαίου δεν έχουν γίνει γνωστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πράσινος Dodge Challenger που οδηγούσε ο 26χρονος ράπερ μπορούσε να απομακρυνθεί μόνο με τη βοήθεια γερανού. Ο Οffset διακομίστηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας των μικρών, μη απειλητικών για τη ζωή του τραυματισμούς που υπέστη.

Αργότερα έλαβε εξιτήριο και οι ιατροί επιβεβαίωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία του.

Η αρραβωνιαστικιά του Offset, η Cardi B, έσπευσε στο νοσοκομείο για να βεβαιωθεί ότι ο ράπερ των Migos ότι ήταν εντάξει.

Το «TMZ» μεταφέρει ότι δεν κλήθηκαν ούτε αστυνομικοί ούτε ασθενοφόρο και δεν έγινε αναφορά του ατυχήματος. Επίσης προσθέτει ότι δεν ενεπλάκη άλλο άτομο στο ατύχημα, επειδή δεν έχει ακόμη υποβληθεί καμία αναφορά στις αστυνομικές αρχές.

Offset car crash

Λίγες ώρες αργότερα, η Cardi B έλυσε τη σιωπή της για το σοβαρό τροχαίο του αγαπημένου της.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και ευτυχισμένη σήμερα», έγραψε στο Twitter. «Ο Θεός δίνει μηνύματα με τον πιο παράξενο τρόπο. Σε αγαπάω Offset».

Η Cardi B και ο Offset περιμένουν το πρώτο παιδί τους τον επόμενο καιρό, καθώς η 25χρονη ράπερ είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας