Οι αδελφοί Gallagher επιστρέφουν;

Παρά τη διάλυσή  τους το 2009, οι Oasis συνεχίζουν να είσαι στη πρώτη σελίδα, ό, τι κάνουν, και αυτό κυρίως επειδή οι οπαδοί τους περιμένουν πως και πως για ένα reunion. Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Supersonic», ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία του συγκροτήματος από την παιδική τους ηλικία μέχρι την άνοδο τους στην κορφή της rock.

oasis

Το ντοκιμαντέρ για τους Oasis, μια παραγωγή του Asif Kapadia, έκανε και την ταινίας της Amy Winehouse, θα βγει στις αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου και θα μας συνοδεύσει σε κάθε στάδιο της καριέρας των αδελφών Gallagher, των οποίων η επανένωση, σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας Mat Whitecross, δεν είναι μόνο μια οφθαλμαπάτη!

«Κανένας από τους δύο δεν έβαλε στο ράφι την ιδέα να επιστρέψουν μαζί. Αυτό θα συμβεί, εγώ είμαι σίγουρος. Η ιδέα του να μην τους ξαναδούμε μαζί είναι αδύνατο για μένα», δήλωσε ο σκηνοθέτης με αφορμή το preview screening στο Festival No 6. Μέχρι όμως τα λεγόμενα του  Mat Whitecross γίνουν πραγματικότητα, ας απολαύσουμε το τρέιλερ του «Supersonic» με τους Oasis!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας