Τυχαία και τυχερή ήταν η συνάντηση του Zedd με τη Selena Gomez. Έτσι συναντήθηκαν…

Selena Gomez και Zedd δεν έχουν ακόμη επισημοποιήσει τη σχέση τους, αλλά είναι σαφές ότι μεταξύ των δύο υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή επαγγελματική σχέση (με την ευκαιρία το νέο τους single «I Want You To Know» το άκουσες;).

Αλλά πώς ξεκίνησε η σχέση τους; Ο Zedd μίλησε για την πρώτη του συνάντηση με την όμορφη τραγουδίστρια … και αυτή δεν ήταν και η πιο ρομαντική!

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Λος Άντζελες 97.1 AMP, ο DJ έχει μοιραστεί με τους ακροατές αυτή τη ντροπιαστική στιγμή:

[quote_box_center]«Η συνάντησή μας ήταν εντελώς τυχαία. Είχα ρεπό, γι ‘αυτό αποφάσισα να πάω να αγοράσω κάποια έπιπλα για το νέο μου σπίτι, αλλά μου ήρθε να πάω στο μπάνιο να ουρήσω. Έτσι πήγα στο στούντιο ηχογράφησης, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στον ίδιο δρόμο όπου ήμουν εκείνη τη στιγμή.»[/quote_box_center]

Όλα ξεκίνησαν επειδή έπρεπε να πάει στην τουαλέτα.

Ο Zedd συνέχισε:

[quote_box_center]«Έτσι πήγα και συνάντησα τον John, επικεφαλής της δισκογραφικής μας. Η Selena ήταν μαζί του και μου την παρουσίασε.  Όταν την γνώρισα  αμέσως σκέφτηκα ότι ήταν πολύ cool και θα ήθελα να κάνω ένα τραγούδι μαζί της. Λίγες εβδομάδες αργότερα,  ήδη δουλεύαμε για το single. Και όλα αυτά επειδή έπρεπε να ουρήσω!»[/quote_box_center]

Με λίγα λόγια, είναι αυτό που λέμε τυχερή συνάντηση.

Αφήστε το σχόλιό σας