Ο Zayn Malik αποχωρεί από τους One Direction
Zayn Malik

Συνέβη στ’ αλήθεια…

Μετά από μήνες φημών τελικά ο Zayn Malik αποχωρεί από του One Direction.  Δυστυχώς δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Η είδηση ήρθε κατευθείαν από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος με μια μακροσκελή ανακοίνωση.  «Μετά από πέντε απίστευτα χρόνια  – διαβάζουμε στο μήνυμα – ο Zayn αποφάσισε να αφήσει τους One Direction. Ο Niall, Harry, Liam και Louis θα συνεχίσουν να προχωρούν μπροστά όπως και οι δραστηριότητες του συγκροτήματος, οι συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας και η ηχογράφηση του πέμπτου τους άλμπουμ , που θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος».

Με λίγα λόγια, αυτό δεν είναι το τέλος των 1D. Τα αγόρια θα συνεχίσει τις δραστηριότητες και  θα κυκλοφορήσουν νέα μουσική, αλλά σίγουρα τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα.

Στην ανακοίνωση υπήρχαν και τα λόγια του Zayn: «Η ζωή μου με τους One Direction ήταν πιο όμορφη απ΄ ότι μπορούσα να φανταστώ. Αλλά μετά από πέντε χρόνια νιώθω πως ήρθε η στιγμή να αφήσω τη μπάντα. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους fan, δεν ήθελα να σας απογοητεύσω. Αλλά πρέπει να κάνω αυτό που μου λέει η καρδιά μου».

Αλλά ποιοι είναι οι λόγοι για αυτή την επιλογή; «Θέλω να είμαι ένας κανονικός 22χρονος – δήλωσε ο Zayn – θέλω να χαλαρώσω και να απολαύσω μια προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Ξέρω ότι έχω τέσσερις φίλους που παραμένουν έτσι για όλη μου τη ζωή: ο Liam, ο Louis, ο Niall και ο Harry. Ξέρω ότι θα συνεχίσουν να είναι το καλύτερο συγκρότημα στον κόσμο».

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης την αντίδραση του πρώην bandmates του: «Το να βλέπουμε τον  Zayn να αποχωρεί μας λυπεί, σεβόμαστε την απόφασή του και θα είμαστε κοντά του με όλη μας την αγάπη. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν απίστευτα περάσαμε τόσα μαζί, θα είμαστε για πάντα φίλοι. Εμείς οι τέσσερις θα προχωρήσουμε. Δεν βλέπουμε την ώρα να προχωρήσουμε με τις ηχογραφήσεις για το νέο άλμπουμ και με την περιοδεία μας».

Ακόμα και ο Simon Cowell, σχολίασε σχετικά με το περιστατικό. Πρώτα έδωσε τις καλύτερες ευχές του στον Zayn, και μετά καθησύχασε τους fan: One Direction θα συνεχιστεί.

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as…

Posted by One Direction on Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Αφήστε το σχόλιό σας