Ο νεαρός τραγουδιστής Χρήστος Π. δίνοντας συνέντευξη στο OK, μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και για το πως βλέπει ο ίδιος την καριέρα του και το μέλλον της.

Για το πώς αισθάνεται για τη συνεργασία σου με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο Thalassa People’s Stage, ανέφερε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και μόνο που μου δίνεται η ευκαιρία να βγαίνω στην ίδια σκηνή πριν από τον Γιώργο Μαζωνάκη, έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, τραγουδιστή και performer, από τον οποίο έχω να μάθω πολλά αν και οι μουσικές μας διαφέρουν. Πραγματικά πιστεύω ότι το Thalassa είναι ένα φοβερό σχολείο για μένα, γιατί μέχρι τώρα έχω βγει μόνο σε συναυλίες και μικρά μαγαζιά όπως ο Σταυρός του Νότου και ποτέ μπροστά σε ένα διαφορετικό κοινό όπως αυτό που έρχεται –ας μη γελιόμαστε- κυρίως για να χειροκροτήσει τον Γιώργο Μαζωνάκη.»

Ποια η γνώμη του για το αν είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης από τους καλλιτέχνες που στηρίζουν τα νέα ταλέντα;

«Δεν μπορώ να ξέρω γενικά, αλλά και μόνο που έδωσε σε μένα –έναν 19χρονο- αυτή την ευκαιρία, νομίζω κάτι δείχνει.»

Ενώ αν ως νέος ηλικιακά και ανερχόμενος επαγγελματικά, αισθάνθηκε πως ίσως βρεθεί «έξω από τα νερά σου» σε ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο, δήλωσε:

«Δεν θα το έλεγα, κάθε άλλο μάλιστα! Είμαι μέσα στα νερά μου οπουδήποτε μπορώ να παίξω μουσική και υπάρχει κόσμος να με ακούσει»

Πού φαντάζεται όμως ο Χρήστος Π. τον εαυτό του να τραγουδά σε μερικά χρόνια;

«Δεν με νοιάζει το πού, αλλά με ενδιαφέρει τι θα τραγουδάω. Ονειρεύομαι κομμάτια που θα ταξιδεύουν τον κόσμο, θα ξυπνούν έντονα συναισθήματα και θα μας κάνουν να αγαπάμε με όλη μας τη δύναμη»

«Προσπαθώ κάθε φορά να μαζεύω τα κομμάτια, να είμαι αισιόδοξος και να κοιτάω μπροστά»

«Εννοείται ότι εμπνέομαι από προσωπικές εμπειρίες και δικά μου συναισθήματα. Θα ήταν ψεύτικο να προσπαθείς να μεταδώσεις κάτι που δεν έζησες ή δεν αισθάνθηκες ποτέ. Τα καλύτερα τραγούδια είναι αυτά που γράφει η ζωή για μας. Υπάρχουν έρωτες, σχέσεις και κυρίως άσχημοι χωρισμοί που με έχουν στιγματίσει, όπως νομίζω και τον καθένα μας, αλλά προσπαθώ κάθε φορά να μαζεύω τα κομμάτια, να είμαι αισιόδοξος και να κοιτάω μπροστά»

Δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημά του; Βρήκε πόρτες κλειστές;

«Δεν μπορώ να πω πως δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στο ξεκίνημά μου, αφού η συνεργασία με τη Universal Music και το πρώτο άλμπουμ «Η καρδιά μου αντιμιλάει» ήρθαν γρήγορα, μόλις στα 18 χρόνια μου. Είναι και η οικογένεια που μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή για να μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να αγχώνομαι για τα καθημερινά προβλήματα, που τώρα με την κρίση βασανίζουν ακόμη και νέα παιδιά της ηλικίας μου»

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να συμμετάσχει σε μουσικό talent show ώστε να κερδίσει προβολή και να ξεκινήσει πιο εύκολα, δήλωσε:

«Όχι, δεν το σκέφτηκα. Ίσως αν προσπαθούσα για λίγα χρόνια και δεν κατάφερνα τίποτα, να το είχα κάνει κι αυτό, αλλά εδώ που τα λέμε, μήπως ξέρουμε αν θα υπάρχουν talent show από εδώ και πέρα;»

«Η καρδιά μου αντιμιλάει» είναι ο τίτλος του πρώτου CD του. Αυτός ακούει την καρδιά ή τη λογική;

«Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί κυρίως με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ευαισθησία φαίνεται και στα τραγούδια μου. Προσπαθώ πάντα να είναι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που θεωρώ σωστό, πράγμα που αρκετές φορές με έχει φέρει σε δύσκολη θέση γιατί μοιάζω ξεροκέφαλος.»

Αφήστε το σχόλιό σας