Ένα αφιέρωμα στο μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα λαϊκό δημιουργό , τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζο στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο, με σπουδαίους ερμηνευτές να τον τιμούν με την παρουσία τους…

«Της ζωής μου τα τραγούδια»

Ένα αφιέρωμα στο μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα λαϊκό δημιουργό , τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζο στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος θα παρουσιάσει την συναρπαστική πορεία του στην ελληνική δισκογραφία με τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, από την πρώτη του εμφάνιση στη μουσική μέχρι τις πρόσφατες συνθέσεις του.

Το Χρήστο Νικολόπουλο τιμούν με την παρουσία τους οι φίλοι του, σπουδαίοι ερμηνευτές Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα αλλά και ο Πασχάλης Τερζής , ο οποίος εμφανίζεται για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια απουσίας. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει η Πέμη Ζούνη.

Διατηρώντας το ήθος, την ουσία και το πάθος του λαϊκού μουσικού πολιτισμού μας, ο Χρήστος Νικολόπουλος με τη συνοδεία των εξαιρετικών συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ ρεπερτόριο του με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Σκηνοθετική επιμέλεια : Πέμη Ζούνη
Mουσική επιμέλεια – μπουζούκι: Χρήστος Νικολόπουλος
Μαζί του 15μελής ορχήστρα με επικεφαλής 5 σολίστ του μπουζουκιού
Επιμέλεια ορχήστρας : Αντώνης Γούναρης
28 & 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 75€
Α ΖΩΝΗ: 55€
Β ΖΩΝΗ: 35€
Γ ΖΩΝΗ: 20€
ΦΟΙΤΙΗΤΙΚΑ/ΑΜΕΑ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ: 10€
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ / ΟΜΗΡΟΥ 8
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 210 7282333 & : www.megaron.gr

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Αφήστε το σχόλιό σας