Ποιος θα το πίστευε…

Ο Vin Diesel έχει κάνει επίσημα το ντεμπούτο του στην pop μουσική χέρι-χέρι με την Selena Gomez. Ναι σωστά διάβασες. Ο ηθοποιός του Fast and Furious αποκαλύψει ότι η βελούδινη, βαθιά φωνή του αναμίχθηκε από τον Kygo με εκείνη της Selena, στο νέο τους υπέροχο single «It Ain’t Me».

Ο Vin ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο από τη δικιά του συνεδρία στο στούντιο του Kygo, γράφοντας: «Μόνο αγάπη…». Αλλά ο αγαπημένο ηθοποιός δράσης του Χόλιγουντ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για το νέο του εγχείρημα, και έτσι έχει επιλέξει Instagram να μοιραστεί την ευτυχία του και να πει στον κόσμο για την αγάπη του για την Selena, τον Kygo και την μουσική.

«Αυτό ήταν τη μέρα μετά που τα σπάμε με τον Kygo στο post Grammy πάρτυ μου… για χρόνια δοκίμαζα σε karaoke χαμηλής τεχνολογίας για τους πιο σκληρούς fan μου, συχνά δείχνοντας ένα διαφορετικό και πιο συναισθηματικό μέρος μου. Αλλά ποτέ δεν είχα προσκληθεί σε ένα επαγγελματικό στούντιο ή ποτέ δεν είχε το θάρρος να προσπαθήσω πραγματικά με έναν μηχανικό και όλα τα άλλα. Ο μάγος κάπως πήρε τη φωνή μου και τη πρόσθεσε με εκείνη της σούπερ ταλαντούχας Selena… Ο Kygo μου έστειλε το κομμάτι σήμερα και είμαι άφωνος. Wow. Απλά άφωνος.»

Αφήστε το σχόλιό σας