Το πρώτο τραγούδι από τη νέα δισκογραφική δουλεία του Usher έρχεται…

Το πρώτα σημάδια έρχονται μέσα από τα social network, που ο Usher οργάνωσε ένα «παιχνιδάκι» και εδώ και μια εβδομάδα και κάτι καλεί τους fans (κυρίως το γυναικείο κοινό) να δημοσιεύσει selfie από το instagram ως αντίδραση σε διάφορες λέξεις-κλειδιά που καθημερινά αποκαλύπτονται από τον ίδιο το καλλιτέχνη (όπως ‘Beautiful’, ‘Wild’, ‘Hips’ ,κ.α. ), και όλα με τη χρήση του hashtag #GoodKisser.

Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, αυτός θα είναι ο τίτλος του επόμενου τραγουδιού, προβλέποντας ότι θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όλο το υλικό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά!

Όπως δήλωσε και ο Mr. Entertainment σε ένα από τα τελευταία tweet, μας χωρίζουν μόλις δύο λέξεις-κλειδιά από την αναμενόμενη έκπληξη… επομένως αναμένουμε το lead-single από το Σάββατο!

Εν τω μεταξύ, την ίδια στιγμή με το ρόλο του ως ένα προπονητή φωνητικών στο The Voice ΗΠΑ, ο Usher συνεχίζει να εργάζεται στο στούντιο ηχογράφησης για να ολοκληρώσει το πολυαναμενόμενο νέο album του, γι ‘αυτό συνεργάζεται και πάλι τον Diplo μετά την σπουδαία δουλειά στο «Climax», αλλά με δύο πολύ ενδιαφέροντα ονόματα, ασυνήθιστα για το στυλ του καλλιτέχνη … τον Skrillex και τον Ed Sheeran.

Αναμένουμε ν’ ακούσουμε τι ετοιμάζουν…

Usher και Skrillex στο studio
Usher και Skrillex στο studio

Αφήστε το σχόλιό σας