Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής μέσα από την «cobalt music» μας παρουσιάζει την πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά του που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών.

Σε μουσική του Daniel Ganev   και στίχους του Σάκη Γιαννίρη το νέο τραγούδι του Στέργιου Λιάπη αναμένεται να γίνει ένα από τα hit του καλοκαιριού.

Ο Στέργιος Λιάπης γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.Η πρώτη του »επαφή» με την μουσική έγινε σε ηλικία 10 ετών όταν και ξεκίνησε να κάνει μαθήματα κλασσικής κιθάρας,τα οποία διήρκεσαν 6 χρόνια.Για 2 χρόνια έκανε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας με την γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά.Σπούδασε στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ μέχρι που στη ζωή του εμφανίστηκε το τραγούδι.Επαγγελματικά η ενασχόληση του με το τραγούδι ξεκίνησε το 2003 όταν και έκανε τα πρώτα του βήατα και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Α.Ρέμος,ο Σ.Ρόκκος,η Πάολα,ο Χ.Χολίδης,ο Κ.Καραφώτης,ο Π.Καλλίδης,ο Γ.Μαργαρίτης,ο Χ.Κωστόπουλος,ο Δ.Χρυσοχο’ί’δης κ.α. με πολλούς από τους οποίους έκανε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τον έχουμε συναντήσει στο Ρομεο με τον Χρήστο Χολίδη ένω αναμφισβήτητα ξεχώρισε στην παράσταση ¨Σούπερ Είρωνες¨ στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή.

Αυτή την περίοδο τον συναντάμε στη Θεσσαλονίκη στη REMVI όπου εμφανίζεται.

Αφήστε το σχόλιό σας