«Μ’ ένα όνειρο τρελό…» έρχεται ο Σταμάτης Κόκοτας στο «Baraonda».

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας επανεμφανίζεται στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας, μετά την εμφάνιση του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον προηγούμενο Δεκέμβριο και στο «Ηρώδειο» το 2013.

«Ένα μεσημέρι στης Ακρόπολης τα μέρη…», έγραψε ο ανυπέρβλητος Νίκος Γκάτσος και μελοποίησε ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος στο τραγούδι «Στου Όθωνα Τα Χρόνια», την επιτυχία που αποτέλεσε ορόσημο για τη σταδιοδρομία του Σταμάτη Κόκοτα στη δισκογραφία.

«Όνειρο Απατηλό», «Πες Πως Μ’ Αντάμωσες», «Γιε Μου», «Ο Τρελός», «Αγαπημένη»… Μερικά από τα σταλάγματα μίας καλλιτεχνικής προσωπικότητας που βίωσε τις λαμπερότερες στιγμές.

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του λαϊκού κόσμου που άγγιξε με την ευγενική και βελούδινη φωνή του αλλά και του μυθικού Αριστοτέλη Ωνάση, με τον οποίο έκανε συνηθισμένη διαδρομή το δρομολόγιο «Αθήνα – Σκορπιός» προκειμένου να τραγουδήσει ζωντανά σε πολλές από τις ιδιωτικές εκδηλώσεις του Έλληνα Κροίσου.

Ο Σταμάτης Κόκοτας θα ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» των Μ.Θεοδωράκη – Οδ.Ελύτη;

Από την Τετάρτη 9 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ο Σταμάτης Κόκοτας θα κρατά ζωντανή την υπέροχη και ανεπίστρεπτη αίγλη των δεκαετιών που λατρέψαμε στο «Baraonda».

Μαζί του θα βρίσκεται η ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο Μανώλης Καραντίνης.

Πληροφορίες

Baraonda
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι – Αθήνα
Τηλ.: 210 64 41 778

Αφήστε το σχόλιό σας