Solomun @ Venue, Athens
Solomun @ Venue, Athens

Συνεχίζοντας την λίστα των events με διεθνείς DJ, το VENUE μας παρουσιάζει τον Solomun για μία ακόμη μοναδική βραδιά!

DJ Set By: Solomun
WarmUp DJ Set By: Alceen

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

VENUE: +30 210 3422606
Sushi Bar: +30 210 3422886


Διεύθυνση :

Andronikou & Tzaferi 11
Gazi – Athens – Greece

 

Βιογραφικό Solomun:

Με παραγωγές και remixes, ο Solomun διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της Ευρωπαϊκής house μουσικής, παίρνοντας τα θεμέλιά της και επιδέξια αναδομώντας τα με μοντέρνες πινελιές.
Ενώ είναι εδώ και αρκετά χρόνια ένας από τους πιο σεβαστούς underground μουσικούς παραγωγούς, η διεθνής του αναγνωρισιμότητα άρχισε μόλις το 2012. Κατατάσσεται τακτικά στις top θέσεις κάθε σημαντικής κατηγορίας στις δημοσκοπήσεις των μεγαλύτερων περιοδικών. Έπειτα από μία επική πρώτη σεζόν στην Ibiza με τα «Diynamic Neon Nights» στο Sankeys, όπου εκείνος και το crew της εταιρείας του κατάφεραν να απογειώσουν, ο Solomun βρίσκεται παντού, κατακτώντας πολλά βραβεία, με τελευταίο αυτό της Καλύτερης Διεθνούς Περιοδείας από το Συνέδριο Μουσικής του Ρίο.
Ο Solomun λατρεύει να δουλεύει στο studio, αλλά το πάθος του για το DJing και τις live εμφανίσεις δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν από αυτούς που έχουν δει κάποιο show του.
Ως επικεφαλής της δισκογραφικής του εταιρείας Diynamic Music, παραμένει αυθεντικός και δεν φοβάται να ταξιδεύει το κοινό του. Για το μουσικό του ύφος, όπου το βάθος, οι ανθρώπινες φωνές, και η funk συνδέονται μοναδικά, έχει αναφέρει: «Οι άνθρωποι βιώνουν συναισθήματα. Γιατί να μην τα βιώνουν και πάνω στο dancefloor;»
Το πάθος του Solomun για την μουσική είναι η πηγή της επιτύχιας του στο να διαχειρίζεται δύο εταιρείες, (Diynamic, 2DIY4), ένα από τα πιο αξιοσέβαστα και ιδιαίτερα εκτιμημένα underground club της Γερμανίας (EGO), καθώς και το Diynamic Radio show όπου μεταδίδεται σε περίπου 30 χώρες.
Όλα αυτά τα πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεται την πληθώρα των επιρροών στην μουσική του, δηλαδή με μία ειλικρινή δέσμευση στο «Doing It Yourself».

Αφήστε το σχόλιό σας