Δημοσιογράφοι και φίλοι του Σωκράτη Μάλαμα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Studio Sierra

Ένας εκ των αγαπημένων καλλιτεχνών του ελληνικού κοινού, ο Σωκράτης Μάλαμας έπαιξε μπροστά στους δημοσιογράφους 12 από τα νέα του τραγούδια, ενός άλμπουμ που ήδη έχει αγαπηθεί και αναφέρεται ως η πιο ολοκληρωμένη και μεστή κυκλοφορία του καλλιτέχνη.

Η εκτέλεση των κομματιών έγινε με την κιθάρα του Σωκράτη, ένα βιολί και ένα λαούτο. Μάλιστα, ανάμεσα στα τραγούδια μας προλόγιζε με λίγες πληροφορίες σχετικά με την σύνθεση και υπήρχε μια μικρή διακοπή ώστε να κουρδίζουν τα όργανα και αλλάζουν τις τονικότητες ανάλογα με τις ηχητικές απαιτήσεις κάθε τραγουδιού ξεχωριστά. Σαφώς δεν έλειπε και το γνωστό χιούμορ του Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος αποκάλυψε πως «πρώτη φορά παίζει ζωντανά πριν να τελειώσει η εκκλησία» και ότι από ‘δω και στο εξής «θα εμφανίζεται στις 6 το απόγευμα για να έχουμε τα βράδια μας ελεύθερα»!

Στο Studio Sierra βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του όπως ο Μανώλης Λιδάκης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Νίκος Ζιώγαλας, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι στιχουργοί του Χάρτη, Γιώργος Κλεφτογιώργος (ο οποίος έγραψε τα περισσότερα τραγούδια), Δημήτρης  Αδοργιαστός, Βαγγέλης Βελώνιας και Φωτεινή Λαμπρίδη.

Η Ελένη Βιτάλη παρόλο που ερμηνεύει το «Παρελάσεις» δεν έδωσε το παρόν, οπότε δεν ακούσαμε και το τραγούδι.

Οι αντιδράσεις των παρευρισκομένων στο άκουσμα των νέων τραγουδιών ήταν θετικές και ο ενθουσιασμός τους απογειώθηκε στο τραγούδι «Τρικυμία». Περισσότερα θα ακούσετε στις επερχόμενες εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα στο PassPort!

Αφήστε το σχόλιό σας