Ο Σωκράτης Μάλαμας μας περιμένει στην Τεχνόπολη

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ο Σωκράτης Μάλαμας ολοκληρώνει την καλοκαιρινή περιοδεία του με μία συναυλία στην Τεχνόπολη.

Δεν γίνεται να λείπετε από την τελευταία μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα γι’ αυτό το καλοκαίρι, στις 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Ειδικά αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για 4 ώρες…

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, μετά από την καλοκαιρινή περιπλάνησή του στην Ελλάδα, σε διαφορετικές πόλεις και σε ανοιχτούς χώρους που τόσο αγαπά.

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα, με sold-out συναυλίες γεμάτες παρέες και φωτεινά χαμόγελα, και με τον ίδιο τρόπο θα κλείσει τρεις μήνες μετά: με τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής οι μουσικοί Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, τραγούδι), Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι), Νίκος Παραουλάκης (νέυ).

Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Σχεδιασμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης
Τεχνικός σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Πληροφορίες

Σωκράτης Μάλαμας
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Εισιτήρια:

Προπώληση: 12€
Ταμείο: 14€
Φοιτητικό – ανέργων: 12€

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Wind, Seven Spots, Reload Stores, Viva Kiosk Τεχνόπολη, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, yoleni’s

Παραγωγή: Novel Vox

Αφήστε το σχόλιό σας