Ενοχλημένος με τον Deadmau5 ο Skrillex βγάζει τα σώψυχά του στο twitter


Ο Skrillex κατηγορεί για “bullying” τον Deadmau5 και λέει πως είναι “το χειρότερο label που είχε” σε μια σειρά από tweets με στόχο τον συνάδελφό του αστέρα της EDM.

Αν και αρχικά ο Deadmau5 ήταν υποστηριχτής του Skrillex, είχανε μια αψιμαχία πρόσφατα, όταν των ρώτησε «τι στο διάολο είναι αυτή τη [email protected]» αναφερόμενος στο single «Where Are Ü Now», που έγινε με τους Skrillex, Justin Bieber και Diplo κάτω από το όνομα Jack Ü.

Ο Skrillex, aka Sonny Moore απάντησε για το πως ένιωθε στις συνεχείς μπότζες του Deadmau5, γράφοντας: «Είμαι πάντα ευγνώμων για την από νωρίς  υποστήριξη του mau5, αλλά η πραγματικότητα είναι θλιβερή. Tον έχει μικρύνει το μίσος του».

Μάλιστα ο Skrillex συνέχισε λέγοντας πως το laber είναι το χειρότερο label που είχε

Πάντες τον Deadmau5 δεν φάνηκε να επηρεάστηκε από την κριτική  περιγράφοντας το εαυτό του και τον Skrillex σαν «δύο EMD sellouts»

O Skrillex έμεινε στην αρχική του θέση και μάλιστα έκανε λόγο και για “bullying” γράφοντας πως «δεν μπορείς να αγνοήσεις το bullying αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να σηκωθείς για τον εαυτό σου και τους φίλους σου»

Μετά από αυτό ο Deadmau5 σταματήσει να απαντά στον Skrillex άμεσα, αλλά συνέχισε τα τιτίβισμα για το θέμα…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ