Ο συγκυβερνήτης ήθελε να καταστρέψει το αεροπλάνο λέει Γάλλος εισαγγελέας

O συγκυβερνήτης εσκεμμένα επέλεξε να οδηγήσει σε κάθοδο το αεροπλάνο είπε η εισαγγελία της Μασσαλίας. Κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και δεν άνοιγε στον πιλότο. Στόχος ήταν να καταστραφεί αυτό το αεροσκάφος.

Ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, Μπρις Ρομπέν δήλωσε ότι ο συγκυβερνήτης φαίνεται πως ήθελε «να καταστρέψει το αεροσκάφος». Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις από τον εγγραφέα φωνής του μαύρου κουτιού του αεροπλάνου.

Από τη στιγμή που ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο toy Airbus A320, ο συγκυβερνήτης δεν έβγαλε κιχ, παρότι ανέπνεε κανονικά. Ο συγκυβερνήτης αρνήθηκε συνειδητά ν’ ανοίξει την πόρτα, είπε ο εισαγγελέας. Ήταν μόνος του στο κόκπιτ του αεροπλάνου, στο οποίο επικρατούσε άκρα σιγή. Ακούγονταν μόνο τα απελπισμένα χτυπήματα στην πόρτα του πιλότου που είχε κλειδωθεί έξω, ενω τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή διακρίνονται κραυγές επιβατών.

Σύμφωνα με τον Μπρις Ρομπέν, ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο της German Wings σκόπιμα στις γαλλικές Άλπεις, καθώς άρχισε ενεργοποίησε το κουμπί για την χειροκίνητη απώλεια ύψους.

Περισσότερα

Αφήστε το σχόλιό σας