Με αφορμή τα 50α «γενέθλιά» τους οι Scorpions επιφυλάσσουν ένα δώρο – έκπληξη στους απανταχού θαυμαστές τους: τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή τους!

Έπειτα από την ανακοίνωση της διάλυσής τους το 2010, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πως το συγκρότημα θα μπορούσε να μπει και πάλι στο studio ξανά…

Για να γιορτάσουν την 50η επέτειό τους οι Scorpions ανακάλεσαν την απόφαση τους και τώρα είναι έτοιμοι για το «Return To Forever»!

Η επιστροφή του θρυλικού γκρουπ είχε δρομολογηθεί από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο Klaus Meine αποκάλυψε τα προσεχή σχέδια των Scorpions. Σε αντίθεση με όσα είχαν δηλώσει παλαιότερα τα μέλη της μπάντας, το νέο άλμπουμ τους δε θα περιέχει μόνο ήδη ηχογραφημένα κομμάτια που δεν είδαν μέχρι πρότινος το φως της δημοσιότητας, αλλά και ολοκαίνουριο υλικό που γράφτηκε την τελευταία τριετία.

Ο ολοκαίνουριος δίσκος, ο οποίος σηματοδοτεί τη μεγάλη επάνοδο ενός εκ των εμπορικότερων συγκροτημάτων όλων των εποχών, των Scorpions, θα έχει τον τίτλο «Return To Forever», με τις ηχογραφήσεις του να πραγματοποιούνται στη Σουηδία.

Το πολυαναμένομενο για τους εκατομμύρια fans των Scorpions ανά την υφήλιο «Return To Forever» αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 20 Φεβρουαρίου 2015.

Ήδη, μπορείτε να προχωρήσετε στη ψηφιακή προπαραγγελία του μέσω iTunes, όπως επίσης και στην προπαραγγελία «φυσικών» εκδόσεων περιορισμένων αντιτύπων στις οποίες θα κυκλοφορήσει το «Return To Forever»: σε CD, σε βινύλιο και σε συλλεκτικό κουτί!

Αφήστε το σχόλιό σας