Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Ο Sam Smith τραγουδά το θέμα του «Spectre», της νέας ταινίας του...

Ο Sam Smith τραγουδά το θέμα του «Spectre», της νέας ταινίας του James Bond

-

Δες και αυτά

Ο Sam Smith θα ντύσει με τη φωνή του το τραγούδι τίτλων του καινούριου «James Bond».

Το όνομα του καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει το μουσικό θέμα του «Spectre», της νέας ταινίας του James Bond, επιβεβαιώθηκε!

Ο Sam Smith θα συνοδεύσει με τη βελούδινη φωνή του τις καινούριες περιπέτειες του πλασματικού αλλά συνάμα θρυλικού μυστικού πράκτορα της ΜΙ6. Ο Βρετανός ερμηνευτής υπογράφει το «Writing’s On The Wall», το τραγούδι του έργου, μαζί με τον Jimmy Napes.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένους που αποτελώ μέρος αυτής της εμβληματικής βρετανικής κληρονομιάς και εντάσσομαι σε μία απίστευτη σειρά (καλλιτεχνών, όπου βρίσκονται) οι μεγαλύτερες μουσικές μου εμπνεύσεις. Ελπίζω όλοι σας να απολαύσετε το τραγούδι όσο εγώ δημιουργώντας το.», δήλωσε ο πολυβραβευμένος Sam Smith πενήντα έτη μετά το «Thunderball».

Ο Tom Jones ήταν ο τελευταίος – μέχρι πρότινος – καλλιτέχνης με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο που ερμήνευσε τραγούδι κινηματογραφικής ταινίας του «Πράκτορα 007».

O Daniel Greg επιστρέφει στο στο ρόλο του James Bond και αντιμετωπίζει τη διεθνή εγκληματική ομάδα «Spectre». Ο Cristoph Waltz υποδύεται μία μυστηριώδη φιγούρα μέσα στην οργάνωση. Τα περίφημα κορίτσια του James Bond θα ενσαρκώσουν η Lea Seydoux και η Monica Bellucci.

Η εικοστή τέταρτη ταινία του δημοφιλούς μυστικού πράκτορα θα προβληθεί για πρώτη φορά στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 12 Νοεμβρίου 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας