Ο Σάκης Ρουβάς μας βάζει στα παρασκήνια των γυρισμάτων για το video clip της νέας του επιτυχίας!

Το νέο single του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Δυο Θεοί» έχει βγει στο φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες εβδομάδες συνοδευόμενο από ένα φαντασμαγορικό video clip.

Σε μουσική του Moz και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη ο Σάκης Ρουβάς ξεφεύγει από το ερωτικό ύφος που είχε παρουσιάσει προηγουμένως με το «Ραδιόφωνα» και το «Φίλα Με». Το «Δυο Θεοί» είναι μία ιδιαίτερη dance πρόταση με upbeat ρυθμό. Ο Θανάσης Τότσικας ανέλαβε τη σκηνοθεσία του video clip συναρμόζοντας συναρπαστικές εικόνες από τη φύση.

Η οπτικοποίηση του «Δυο Θεοί» πραγματοποιήθηκε στις απόκρημνες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού της Τήνου. Όσα συνέβησαν πίσω και μπροστά από τις κάμερες στα παρασκήνια των γυρισμάτων καταγράφηκαν σε ένα special video που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Πριν μερικές ημέρες (σ.σ. στις 21 Νοεμβρίου) ο Σάκης Ρουβάς ολοκλήρωσε τις περιορισμένες εμφανίσεις του με τους Onirama στη Θεσσαλονίκη, όπου μετέφεραν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης του «S Club» στο χώρο του «Stage Live».

Το «Δυο Θεοί» κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

 

Σάκης Ρουβάς - Sakis Rouvas - Δυο Θεοί - Hit ChannelΜην το χάσετε: Απολαύστε το συναρπαστικό video clip του «Δυο Θεοί» εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας